Konferenca e pestë shkencore

Në datat 11-13 tetor 2017 do të zhvillohet në Tiranë, Konferenca e V-të Shkencore e KLSH-së me temë : “Të auditosh për qëndrueshmëri dhe zhvillim”. Konferenca do të realizohet këtë vit në bashkëpunim me Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Tiranës dhe me Fondacionin Turk, “Bashkëpunimi akademik për Kontabilitetin”.