KLSH në media, viti 2015

Nga Irena ISLAMI Gazeta “Tirana Observer” 16 maj 2015.
Nga Artan TOPJANA Gazeta “Tirana Observer”, 09 maj 2015.
Nga Alush ZAÇE & Bexhet ZEQIRI Gazeta “Panorama”, 27 maj 2015.
Nga Idlir DERVISHI Gazeta “Shqip”, 19 maj 201 dhe “Telegraf”, 29 maj 2015, me titull “Auditimi i BE dhe aeroporti rajonal”.
Nga Yllka PULASHI Gazeta “Tema”, 18 maj 2015, Gazeta “Dita”, 11 maj 2015, me titull “Drejt humnerës së borxhit”.
Nga Luljeta SHTYLLA Gazeta “Telegraf” 09 maj 2015.
Nga Irena ISLAMI & Amantja PATOZI Gazeta “Telegraf”, 08 maj 2015.
Nga Nikoleta PIRANJANI Gazeta “55”, 07 maj 2015.
Nga Selime BREGU Gazeta “Telegraf” 07 maj 2015.
Nga Xhaferr XHOXHAJ Gazeta “Telegraf” 05 maj 2015.
Nga Kozma KONDAKÇIU Gazeta “Telegraf”, 04 maj 2015.
Nga Alfred ZYLFI Elfrida AGOLLI Gazeta “Telegraf” 27 prill 2015.
Nga Alfred ZYLFI Gazeta “Telegraf”,27 prill 2015.
Nga Bujar Leskaj, Gazeta Telegraf 02 korrik 2015
Nga Luljeta Shtylla & Valentina GOLEMI Gazeta “Telegraf”, 25 qershor 2015.
Nga Fatos ÇOÇOLI Gazeta “Shqip”, 19 qershor 2015.
Nga Bajram LAMAJ. Gazeta “Telegraf”, 19 qershor 2015.
Nga Albana GJINOPULLI & Sali AGAJ Gazeta “Tirana Observer”, 07 qershor 2015.
Nga Luljeta NANO Gazeta “Telegraf”, 02 qershor 2015.
Nga Bujar Leskaj, Gazeta “Panorama”, 27 maj 2015
Nga Aulona JONUZI Gazeta “Tirana Obsever” 08 maj 2015, Gazeta “Panorama”,07 qershor 2015, me titull “Përse duhet konsolidimi i Pasqyrave Financiare?”.
Nga Albana GJINOPULLI Gazeta “Telegraf” 06 maj 2015.
Nga Bajram LAMAJ gazetën “Shqiptarja.com”, më 24 prill 2015.
Gjovalin Preçi, Gazeta "Koha Jonë", 18 prill 2015
Nga Alfred ZYLFI & Elfrida AGOLLI Gazeta “Telegraf 15 prill 2015.
Nga Evis KRESHPAJ & Ina SOKOLI Gazeta “Koha Jonë” 01 prill 2015.
Nga Fatos Çoçoli Gazeta “Koha Jonë” 17 shkurt 2015
Nga Muhamed KAVAJA Gazeta “Koha Jonë” 13 shkurt 2015
Nga Albana AGOLLI Gazeta “Rilindja Demokratike”, 11 shkurt 2015
Nga Xhaferr XHOXHAJ. Gazeta “Telegraf” 09 shkurt 2015
Nga Albana AGOLLI Gazeta “Telegaf” 06 shkurt 2015
Nga Albana AGOLLI Gazeta “Telegaf” 06 shkurt 2015
Nga Artan TOPJANA. Gazeta “Koha Jonë”, 03 shkurt 2015
Nga Bujar LESKAJ Gazeta “Panorama” 25 janar 2015