Për nder të gjithë audituesve të ZAP –it të Kosovës u çfaq në skenë monodrama “Zoti Ibrahim dhe lulet e Kuranit”.

10.07.2014

ibrahimNë datën 10 korrik 2014, në sallën e Teatri Kombëtar eksperimental “Kujtim Spahivogli” për nder të gjithë audituesve të ZAP –it të Kosovës dhe audituesve të Kontrollit të Lartë të Shtetit u shfaq në skenë monodrama “Zoti Ibrahim dhe lulet e Kuranit”, e realizuar prej Mjeshtrit të Madh, Mirush Kabashi.

Monodrama, është shkruar nga dramaturgu francez Eric Emanuel Schmitt dhe rrëfen jetën e një djaloshi me origjinë hebreje, i cili pasi nuk gjen mbështetje te familja e tij, lidhet pas një dyqanxhiu arab, të besimit musliman dhe jeta e tij merr një tjetër kuptim

Pjesmarrësit vlerësuan dhe duartokritën lojën e Mjeshtrit të Madh, Mirush Kabashi.