Njoftim mbi ecurinë e rekrutimit të studentëve praktikantë në KLSH.

19.04.2018

Kontrolli i Lartë i Shtetit më datë 3 prill 2018 shpalli thirrjen për pranimin e aplikimeve për studentë që dëshirojnë të kryejnë praktikën mësimore në këtë institucion. Deri më datë 15 prill 2018, u pranuan 331 aplikantë nga fusha të ndryshme studimi sikurse përcaktuar në thirrje. 

Ky numër tepër i lartë por edhe cilësia e aplikantëve tregon se KLSH ka arritur të nuhasë nevojën e madhe që kanë studentët shqiptarë për praktika punësimi që do t’i ndihmojë ata cilësisht nesër në tregun e punës. Prej këtyre aplikantëve, të listuarit e mëposhtëm janë skualifikuar për shkak të mos plotësimit të dokumenteve të kërkuara (CV dhe Letër Motivimit/Rekomandim).

Lista e aplikanteve me dokumentacion të paplotë

1. Alba Meta
2. Albana Lleshi
3. Andi Xhari
4. Anisa Hasa
5. Anisa Lilollari
6. Arbjol Selita
7. Ardit Hasa
8. Artiola Sheshi
9. Blerina Xhaferaj
10. Daniel Sita
11. Diturie Lala
12. Elisa Meçaj
13. Enkelejda Deda
14. Enrik Veizi
15. Flora Sheshi
16. Florentina Hysenaj
17. Griselda Çoba
18. Ilda Sallufi
19. Irena Shuaipi
20. Irena Shuapi

21. Isla Dushkaj

22. Joana Draci
23. Jusa Dollanga
24. Juxhin Caushi
25. Klajdi Kamberaj
26. Klodjana Stafa
27. Kristian Thimikina
28. Marie Baki
29. Marinela Deliaj
30. Pandi Burda
31. Regis Hina
32. Ridjola Lika
33. Sara Biçaku
34. Xhesika Milloshi
35. Maria Sulka
36. Pirro Qerfozi
37. Alva Caroshi
38. Erida Maci
39. Ornela Muca
40. Alva Carhoshi
41. Kozeta Kalemaj

42. Anisa Xhafaj

Gjithashtu nuk u morën në konsideratë aplikantët që e dërguan aplikimin pas afatit 15 prill 2018.

Pjesa tjetër e aplikimeve u shqyrtua me rigorozitet nga Grupi i Punës për Menaxhimin e Programit të Praktikave Studentore i përbërë prej 7 Audituesish, në kujdesin e Sekretares së Përgjithshme dhe Drejtores së Përgjitshme. Duke parë numrin e madh të aplikimevePër shkak të këtij numri të madh të aplikantëve, u zgjerua në 33 numri i studentëve që kaluan në fazën e intervistës. Në finale u përzgjodhën 15 më të mirët, si raport më i drejtë me numrin e aplikimeve.

Tabela e mëposhtme tregon rezultatin e secilit prej aplikantëve të intervistuar, klasifikuar sipas pikëve totale të grumbulluara.

pdfTabela PDF

 

Aplikantët e intervistuar që nuk arritën të mërrnin pikët e nevojshme për pranim, do të konsiderohen si lista rezervë  dhe në rast të largimit të ndonjërit prej fituesve, do të kontaktohen sipas rendit për të vazhduar pjesën e mbetur të praktikës.