KLSH në media viti 2015

Nga Artan TOPJANA Gazeta “Tirana Observer”, 09 maj 2015.
Nga Irena ISLAMI Gazeta “Tirana Observer” 16 maj 2015.
Nga Alush ZAÇE & Bexhet ZEQIRI Gazeta “Panorama”, 27 maj 2015.
Nga Idlir DERVISHI Gazeta “Shqip”, 19 maj 201 dhe “Telegraf”, 29 maj 2015, me titull “Auditimi i BE dhe aeroporti rajonal”.
Nga Yllka PULASHI Gazeta “Tema”, 18 maj 2015, Gazeta “Dita”, 11 maj 2015, me titull “Drejt humnerës së borxhit”.
Nga Luljeta SHTYLLA Gazeta “Telegraf” 09 maj 2015.
Nga Irena ISLAMI & Amantja PATOZI Gazeta “Telegraf”, 08 maj 2015.
Nga Selime BREGU Gazeta “Telegraf” 07 maj 2015.
Nga Nikoleta PIRANJANI Gazeta “55”, 07 maj 2015.
Nga Xhaferr XHOXHAJ Gazeta “Telegraf” 05 maj 2015.
Nga Kozma KONDAKÇIU Gazeta “Telegraf”, 04 maj 2015.
Nga Alfred ZYLFI Gazeta “Telegraf”,27 prill 2015.
Rezultate 1 - 20 / 50