Informacione

Zhvillohet Konferenca Ndërkombëtare “Të auditosh për Qendrueshmëri dhe Zhvillim”

16 Tetor, 2017

Në datat 11 -13 tetor 2017, në Tiranë, në Tirana International Hotel u zhvillua konferenca e 14-të Ndërkombëtare e Kontabilitetit.

Kryetari i KLSH-së merr pjesë në takimin e drejtuesve të SAI-eve anëtare të vendeve të BE dhe kremtimin e 40 vjetorit të krijimit të Gjykatës Evropiane të Audituesve

14 Tetor, 2017

Në datat 12-13 tetor një delegacion i kryesuar nga Kryetari i KLSH, z. Bujar Leskaj mori pjesë në takimin e drejtuesve të SAI-eve anëtarë të Komitetit të Kontaktit të vendeve të BE-së

Zhvillohet takimi i 9 –të i nënkomitetit mbi çështjet ekonomike financiare dhe statistikat

12 Tetor, 2017

Në datën 28 Shtator 2016 u zhvillua në Bruksel “Takimi i 9 –të i Nënkomitetit mbi çështjet ekonomike financiare dhe statistikat”.

KLSH merr pjesë në Programin e 137-të të Trajnimit Ndërkombëtar mbi “Auditimin në mjedis IT”

12 Tetor, 2017

Në datat 11 shtator -6 tetor në Noida të Indisë u zhvillua Programi i 137-të i Trajnimit Ndërkomëtar mbi “Auditimin në mjedis IT”.

KLSH merr pjesë në Konferencën e Bordit Ndërkombëtar të Audituesve të NATO-s në Francë

06 Tetor, 2017

Në datën 4 Tetor 2017, përfaqësuesit e KLSH-së morën pjesë në konferencën me temë “Auditimi për një qeverisje të mirë, auditimi i jashtëm, performanca dhe menaxhimi i riskut në Organizatat Ndërkombëtare”

KLSH nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi për projektin e USAID-it “Transparenca në Sistemin Shëndetësor”

06 Tetor, 2017

Në datën 3 tetor 2017, Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit, z, Bujar Leskaj nënshkroi Memorandumin e Mirëkuptimit për implementimin e projektit “Transparenca në Sistemin Shëndetësor” në Shqipëri

Presidenti i Zyrës Kombëtare të Auditimit të Bullgarisë viziton KLSH

02 Tetor, 2017

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit të nënshkruar në vitin 2016 me Kryetarin e KLSH, z.Bujar Leskaj, Presidenti i Zyrës Kombëtare të Auditimit të Republikës së Bullgarisë, z.Tzvetan Tzvetkov po zhvillon një vizitë pune në KLSH.

KLSH merr pjesë në Konferencën e Young EUROSAI-t, zhvilluar në Estoni

26 Shtator, 2017

Në datat 11-14 shtator 2017, audituesit e KLSH-së Idlir Dervishi dhe Benard Haka, morën pjesë në konferencën “The Young EUROSAI Conference 2017” të zhvilluar në datat 11-14 shtator 2017, në Tallin të Estonisë

KLSH Kallëzon në Prokurori 2 ish Regjistrues dhe 1 Specialist/Hartograf të ZVRPP Kolonjë

20 Shtator, 2017

Janë regjistruar prona pa dokumentacion (në ndarje jo sipas ligjit) me sipërfaqe 14091 ha, regjistruar prona nga transferimi me diferencë prej 145036 m2...

KLSH konstaton se Autoriteti Kombëtar i Ushqimit nuk arrin të garantojë sigurinë ushqimore në vend

21 Gusht, 2017

KLSH, në zbatim të programit të auditimit nr. 29/1, datë 10.04.2017 ka përfunduar auditimin e performancës “Siguria Ushqimore” në Autoritetin Kombëtar të Ushqimit.