Fjalime dhe Përshëndetje

 


Shkrim i Prof Dr. Anastas Angjeli Sekretar i Komisionit për Ekonominë dhe Financat në Gazetën Ekonomia, 2 dhjetor 2014.
03 Dhjetor, 2014
Fjala e kryetarit të KLSH z. Bujar Leskaj në mbledhjen e tetë të Shoqatës së Ombudsmanëve të Mesdheut. Mbajtur në Tiranë, më 26-27 Qershor 2014
26 Qershor, 2014
Fjala e z. Bujar Leskaj në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave
16 Qershor, 2014
Konsolidimi i shtetit ligjor: sfidë për të gjithë ne
01 Shkurt, 2013